Regija 4
     Почетна     Вести     О нама     Контакт     Фонд    Поштар

Zapisnici
На овој страници можете погледати записнике са седница регионалне Скупштине
Clanovi Skupstine

04. март 2013.

На телефонској седници IV Региналне скупштине, а на предлог неколико синдикалних организација, предлажемо Извршном одбору Синдиката ПТТ Србије следеће захтеве:

• Укидање ПП послова

На ПП пословима у нашем Предузећу раде колеге по годину и вие дана. Плаћање се врши по сату, 100 динара. Раде послове као и колеге које су у сталном радном односу, дуже се материјалним и финансијским средствима. Да ли може неко да обави све поверене му послове, а да то буде плаћено око 16.000 динара?
Што се тиче Закона о раду мислимо да ПП послови раде незаконито, онако како се ради у нашем Предузећу.
Мислимо да би се прихватањем овог предлога од стране Предузећа побољшао квалитет рада колега, а то је и интерес Предузећа.

• Добијање дивиденде од Телекома

Консултовати стручњаке да ли можемо да добијемо дивиденде од Телекома (ако има добити), с обзиром да смо ми власници акција са којима не можемо још да тргујемо.

• Исплата добит6и за 2012. Годину

Захтевати да се што пре исплати остварена добит за 2012. Годину, да исплата буде из једног дела и да буде линеарна.
Линеарна исплата би била због тешке економске ситуације, па би у том случају требало сви подједнако да поднесу терет кризе.
Молим Извршни одбор да расправља о нашим предлозима и да, ако их прихвати, што пре поднесе захтев пословодству Предузећа да се предлози реализују.

Закључци са састанка >>

19. октобар 2011.

У Алексинцу одржана ванредна седница регионалне Скупштине

Закључци са састанка >>

23. септембар 2011.

На Власини одржана седница регионалне Скупштине

Записник са састанка >>

09. јун 2011.

У Алексинцу одржана седница регионалне Скупштине

Извештај са састанка >>

08. октобар 2010.

Синдикална организација РЈ Зајечар одржала је састанак одбора СО.

Записник са састанка >>

___________________