Sindikat PTT Srbije

 

Sindikat
     Почетна     О нама     Контакт     Фонд     Поштар     

21.02.2022. године

Поштоване колеге,

Поводом актелних дешавања у вези са нашим зарадама, а након обиласка терена, сматрам нашом обавезом да реагујемо и покренемо активности у циљу заштите запослених.  Зато позивамо Синдикат ПТТ Србије, али и све друге синдикате који делују у нашем Предузећу, да сада оставе све несугласице и потисну сујете и да коначно почнемо да радимо свој посао. Недопустиво је да поред оволико синидката радници морају сами да се организују, што је изгледа неминовно. Ако је неко од господе синдикалаца скорије ишао по поштама, онда зна о чему причам.
Време је да се изађе са друштвених мрежа и да се уради нешто конкретно за запослене.
Као прво, сви заједно треба да тражимо и добијемо смислен одговор како и где се изгубило наше толико дуго чекано и најављивано повећање зарада.
Тражимо и да руководство нашег Синдиката предстане да буде портпарол руководства и да почене да се бави синдикалним радом, да на ову ситуацију одговоримо синдикално јер радници које заступамо су незадовољни, огорчени и без мотива за рад.
Повећање смо дуго чекали, следеће није ни на видику, а поред инфлације и константног повећавања цена хране и основних животних намирница и потреба, наше зараде више нису довољне ни  да обезбеде основну егзистенцију. То доводи до великог незадовољства и атмосфере која је далеко од потребне.
Од челних људи Синдиката очекујемо конкретне мере и акције у циљу поправљања материјалног положаја радника Поште.

 

Предсеник СО Београд центар  
Момчило Милошевић

Facebook strana Sindikata PTT Srbije

You Tube kanal

Pitanja za pravnika

Zakoni i pravilnici

Sindikat PTT Srbije - Glavni odbor

Udruzenje vlasnika akcija

bitsyu
Turisticka Agencija Paradiso travel